Τις θερμότερες ευχές τους για μακροημέρευση και υγεία εκφράζουν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των Κέντρων Ανοιχτής

Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Φυλής Ελένη Λιάκου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ να εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

«Για δεύτερη χρονιά φέτος, δεν έχουμε την τιμή και τη χαρά να γιορτάσουμε μαζί την ξεχωριστή αυτή μέρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19. Βρισκόσαστε όμως στη σκέψη μας καθημερινά, και όχι μόνο σήμερα. Είσαστε οι άνθρωποι που μας μεγαλώσατε, μας μεταλαμπαδεύσατε τη γνώση και τις αξίες σας, σε μας και τα παιδιά μας. Είσαστε πολύτιμοι για μας! Θέλουμε να είστε κι ασφαλείς!

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του κορονοϊού, χρειάζεται δύναμη, υπομονή και θέληση και τήρηση των μέτρων ασφαλείας, για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη συγκυρία αυτή και σύντομα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί!», τονίζει, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.