Αυτό που γίνεται στο Δήμο Φυλής από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού...απλά δεν υπάρχει! Ιστορικό δούλεμα ρίχνει στους κατοίκους και τους παραμυθιάζει ότι θα κλείσει και

θα αποκαταστήσει το ΧΥΤΑ Φυλής. Βέβαια, για να γίνει πειστικός παρουσιάζει μελέτες για την αποκατάσταση της Χωματερής, τις οποίες έχουν ακριβοπληρώσει οι δημότες. Εδώ είναι το παράδοξο και το περίεργο. Από την μία παρουσιάζει μελέτες που προδικάζουν ουσιαστικά το κλείσιμο του ΧΥΤΑ, «πουλάει» και το παραμύθι ότι η κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει το έργο (δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό πάρα μόνο υποσχέσεις)  και από την άλλη ψηφίζει στον ΕΔΣΝΑ και υπογράφει ουσιαστικά την επέκταση μονάδας στραγγισμάτων, η οποία σημειωτέων θα είναι επιβλαβή και επιζήμια για την υγεία των κατοίκων της περιοχής λόγω της αμμωνίας (δεν το λέμε εμείς αλλά οι καθηγητές Πανεπιστημίου που μελέτησαν τις προδιαγραφές).

Πάντως, δεν το έχει κάνει μία φορά ο κ. Παππούς, αλλά δύο, το οποίο σημαίνει ότι το κάνει εν γνώση του! Η δεύτερη πάντως, είναι και φαρμακερή, διότι η διεύρυνση είναι παράνομη, ποιο παράνομη δεν γίνεται και η οποία πέρασε με την καθοριστική ψήφο του κ. Παππού, και αυτό γιατί απαγορεύεται να γίνει διεύρυνση, επειδή πολύ απλά, ο ανάδοχος έπρεπε να εκπέσει.  Και όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμα : «Η αναδυόμενη αμμωνία από τα στραγγίσματα, μήπως στο τέλος ενοχλήσει και την μύτη του Εισαγγελέα;» 

 

*Η Φωτό είναι προϊόν φωτομοντάζ