Βοά το Ζεφύρι, τις τελευταίες - κρίσιμες - ώρες, πριν το άνοιγμα των βουλευτικών καλπών,

εξαιτίας της έντονης φημολογίας που θέλει απεγνωσμένη υποψηφιότητα των επικείμενων εκλογών, να προστρέχει στη "γνωστή"... δεξαμενή αμειβομένων ψηφοφόρων για σωτηρία!
    Φυσικά, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα φήμες, τον ρόλο αυτό του "διαμεσολαβητή" αναλαμβάνει έτερος συνεργάτης των συνεργατών της υποψηφιότητας, που σαφώς διαθέτει τα απαραίτητα... προσόντα, την εμπειρία, αλλά και τις ανάλογες "δημόσιες σχέσεις" που απαιτεί η θέση, την οποία συχνά διεκδικεί σε εκλογικές αναμετρήσεις, με το αζημίωτο, εννοείται!
   Τα ονόματα των εμπλεκομένων, όπως και της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στη δημοσιογραφική και πολιτική πιάτσα, καθώς, όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, εδώ και λίγες ώρες ξεκίνησε το μεγάλο... "παζάρι", από συγκεκριμένους ψηφοφόρους που προσεγγίζουν συνεργάτες συνυποψηφίων με την ερώτηση: "Εσύ πόσα δίνεις;"
     Το δίλημμα, ωστόσο, με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι "εισπράκτορες", στην περίπτωση που ευσταθούν τα φημολογούμενα, είναι, αν τελικώς οι θα προτιμήσουν το 50-100ευρω της μέρας από  τα επιδόματα μηνών, που τους έχουν τάξει... απελπισμένοι άλλων κομμάτων!!! Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον η οριστική απόφαση που θα πάρουν, φθάνοντας στα εκλογικά τμήματα της πόλης.

 

Πηγή: paraponofylis