Με δεκάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορες, οθόνες και υλικά για την αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων ενισχύει, για μια ακόμα φορά,

η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής. Η προμήθεια έγινε με βάση τα αιτήματα των Διευθυντών και τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και θα κατανεμηθούν άμεσα στα σχολεία. Παράλληλα, προχωρά ο ευρύτερος σχεδιασμός της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για την συνολική αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων σε όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία, προκειμένου να εφοδιαστούν με σύγχρονα μηχανήματα και να μετατραπούν σε μικρά εργαστήρια γνώσης και δημιουργίας.

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε: «Προχωράμε στην ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών στις σχολικές μας μονάδες, για να υποστηρίξουμε τη χρήση της τεχνολογίας στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προμηθεύουμε τα σχολεία με ότι χρειάζεται η σχολική κοινότητα, γιατί δεν σταματάμε ποτέ να επενδύουμε στη γνώση, την εξέλιξη και την μάθηση των παιδιών μας με σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι το Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, γιατί είναι πάντα παρών στα μεγάλα και μικρά θέματα της σχολικής κοινότητας και γιατί στηρίζει ολόψυχα τις πρωτοβουλίες μας».

Την ικανοποίησή του για την νέα προμήθεια των σχολείων με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συστήματα εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, επαναλαμβάνοντας ότι η Παιδεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον Δήμο.