Την υποψηφιότητα της Αντιδημάρχου Ελένης Λιάκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023,

με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεργάτιδά του που δίνει καθημερινά μάχες για τους συνδημότες της. «Κληρονόμησε από τον αείμνηστο πατέρα της Νικόλαο Λιάκο την αγάπη για τον τόπο μας και τη θέληση να συμβάλει στην πρόοδό του», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ελένη Λιάκου δήλωσε. «H αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα, οφείλεται στον πατέρα μου Νικόλαο Λιάκο, Κοινοτάρχη και Δήμαρχο Φυλής. Ως εκ τούτου, η συμπόρευσή μου με τον Χρήστο Παππού, έναν Δήμαρχο με βαθιά θέληση να αλλάξει την ταυτότητα της περιοχής, ήταν αυτονόητη. Θεωρώ αδιαπραγμάτευτο χρέος μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, να συνεχίσω να συμβάλω στη δημιουργία των αναγκαίων συνθηκών που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας σε μια Νέα Εποχή, με κύρια χαρακτηριστικά την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας στους συνδημότες μου. Στη Νέα Εποχή που οραματίζεται και επιδιώκει ο Δήμαρχός μας Χρήστος Παππούς, ένα όραμα που υπηρέτησα, υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις και μοναδικό γνώμονα την ευημερία των συμπολιτών μου»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΚΟΥ

-Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Φυλή

-Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων για την οικονομική και διοικητική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αποτελεσματική υλοποίηση των δημοσίων πολιτικών για τη διοικητική μεταρρύθμιση, την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων

-Το 2014 εξελέγη πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής με την παράταξη «Νέα Εποχή», ενώ από το 2019 είναι αντιδήμαρχος Φυλής και Διοίκησης.

-Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός 17χρονου αγοριού