Την υποψηφιότητα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωής Αρβανιτάκη,

στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα ιδρυτικό μέλος της παράταξης, με μακρά αυτοδιοικητική πορεία και εμπειρία. «Γνωρίζει άριστα τους δημότες, γιατί ασκεί εδώ το λειτούργημα της ιατρού, αλλά και τα ζητήματα του Δήμου. Είναι ένα πρόσωπο που εκτιμούν ιδιαίτερα οι συνδημότες μας και για την επιστημονική της κατάρτιση», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ζωή Αρβανιτάκη δήλωσε. «Τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά και την τετραετία 2007-2010, η παράταξή μας και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έχουν προσφέρει πολύ σημαντικό έργο, που το γνωρίζουν οι συνδημότες μας. Η επόμενη πενταετία που ανοίγεται μπροστά μας ανήκει στα οραματικά περιβαλλοντικά έργα, αλλά και στα υπερτοπικά έργα που θα κατατάξουν το Δήμο μας μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα. Τιμήσαμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και ζητάμε την ψήφο τους για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

-Κατάγεται από τη Ζάκυνθο, αλλά έχει συνδέσει τη ζωή της με τα Άνω Λιόσια και το Δήμο Φυλής

-Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

-Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας και ασκεί το λειτούργημά της στα Άνω Λιόσια, όπου διατηρεί ιατρείο

-Συμμετέχει στα κοινά από το 1990, όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος

-Από το 2007 μέχρι το 2010 κι από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των Δήμων Άνω Λιοσίων και Φυλής

-Είναι μητέρα δύο θυγατέρων