Νέα υπόθεση άγριας κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου σημειώθηκε στα Μέγαρα.

Όπως καταγγέλλει η φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse», ένα σκυλάκι βρέθηκε νεκρό, έχοντας κακοποιηθεί με παλούκι. Για το αποτρόπαιο περιστατικό έχει πραγματοποιηθεί καταγγελία στην αστυνομία και η υπόθεση ερευνάται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός της άτυχης σκυλίτσας μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αεροβόλο όπλο. Παράλληλα, εξετάζεται και η ράβδος με την οποία κακοποιήθηκε το άτυχο ζώο.

Η καταγγελία για το περιστατικό στα Μέγαρα

«Αγαπημένοι φίλοι γνωρίζουμε πως βλέποντας αυτές τις εικόνες μας ήρθε για ακόμα μια φορά ο Όλιβερ. Μόλις γύρισα από το ΑΤ Μεγάρων. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστούν.

Εάν κάποιες από τις υπόνοιές μας βγουν αληθινές, τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη. Τρίτη, Τετάρτη θα κάνουμε μια νέα δημοσίευση ολοκληρωμένη. Απλά εμπιστευτείτε μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στον Διοικητή του ΑΤ ΜΕΓΑΡΩΝ, Δημήτριο Βανάκα, τον αξιωματικό Marios Stathopoulos που ξεπερνάει πάντα το έργο του στην ΕΑ και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον εισαγγελέα. Κρατήστε αυτά προς ώρας.

Δεν θα γίνει καμία δήλωση σε κανάλια, δημοσιογράφους που μας έχουν καλέσει έως ότου κλείσουμε κάποια πράγματα. Σας ευχαριστούμε.

Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας. Στα Μέγαρα.

Η Μπουμπού, όπως αναφέρει η κοπέλα που τη φρόντιζε, βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες.

Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν. Η ομάδα μας δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει κι άλλο κακό. Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει. Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ.

Με εκτίμηση
Η ομάδα

Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse
Animal Rescue Team».