Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο καθώς

ο 63χρονος πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας έβαλε τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης όταν o 63χρονος πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας πήρε ένα κομμάτι σκοινί (το ekriti.gr κάνει λόγο για καλώδιο), έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε στην περιοχή του Μπεντεβή στο Ηράκλειο, εντός των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr έβαλε τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού από μια σκάλα μέσα στο χώρο της Σχολής. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν άνθρωποι από το περιβάλλον του και συγκεκριμένα ένας άλλος καθηγητής της σχολής που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να του δώσουν την παραμικρή βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Για το περιστατικό κλήθηκε και η αστυνομία που ερευνά τα αίτια της αυτοκτονίας.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνον στους κόλπους της Εκκλησίας της Κρήτης, αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με το οποίο είχε στενούς δεσμούς. Ο αυτόχειρας είχε πλούσιο συγγραφικό έργο και ιδιαίτερους δεσμούς με το Φανάρι για αυτό και είχε ανακηρυχθεί Άρχων του Πατριαρχείου.