«Το ξανά λέμε... Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!»

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη αφού και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αρτέμης Καραμολέγκος, είπε άντε γεια, τόσο στον Δήμαρχο, όσο και στην παράταξή του «Αγαπώ τον Άλιμο».

Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος Αρτέμης Καραμολέγκος με μια δήλωση, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο».  Ο ίδιος όπως  αναφέρει, παραιτείται από όλες τις επιτροπές που συμμετέχει και την ΑΔΗΠΑΛ (Αξιοποίηση της Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αλίμου), αλλά παραμένει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ακολουθεί η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Καραμολέγκου

 ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,Το 2013 ξεκινήσαμε μία παρέα νέων ανθρώπων, πιστεύοντας σε ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Αφετηρία μας, η Αγάπη μας για τον Άλιμο.Το 2014 αναδειχτήκαμε Δημοτική Αρχή και η θητεία μας υπήρξε θετική.Η επανεκλογή μας το 2019 συνοδεύτηκε από την ελπίδα για συνέχιση του έργου μας.Δυστυχώς, η δημοτική μας αρχή παρουσιάζει προβλήματα συνοχής εξαιτίας της δράσης συγκεκριμένων μελών της, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι νοσηρή και μη αναστρέψιμη.

Έχουν αναπτυχθεί φαινόμενα συμπεριφορών, οι οποίες αντί να απομονωθούν, γίνονται αποδεκτές.Η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς της ομάδας μεταμορφώθηκε σε μία υποομάδα αυλικών που αυτοσκοπός τους είναι η παραμονή στην εξουσία.Η στοχοποίηση, οι συκοφαντίες, η συνεχής απαξίωση και η υποτίμηση, είναι πρακτικές που το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί, με αποτέλεσμα το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει και να μην είναι άλλο πια ανεκτές.Μπορεί κάποιοι να πιστεύουμε όντως σε αξίες και αρχές και κάποιοι να μας θεωρούν έως και ονειροπόλους.

Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι μόνο εάν παλεύεις στη ζωή θα πετύχεις πράγματα. Ακόμα και αν ο δρόμος είναι δύσκολος, ακόμα και εάν τα εμπόδια είναι πολλά στο τέλος του ταξιδιού πρέπει να είσαι υπερήφανος και να μένεις ίδιος. Ίδιος όπως ξεκίνησες.Κατόπιν αυτών, είμαι υποχρεωμένος, για λόγους πολιτικής και ηθικής συνέπειας, να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της δημοτικής ομάδας «Αγαπώ τον Άλιμο», καθώς και από όλες τις επιτροπές και την ΑΔΗΠΑΛ, στις οποίες έχω οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.Παραμένω μόνο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και σας κάνω γνωστό ότι εφεξής θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και κυρίως στα παιδιά μου, την Χρυσούλα και το Βαγγέλη, που όλα αυτά τα χρόνια με στήριζαν και με στηρίζουν.Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με την στήριξη του μου δίνει δύναμη, τους δημοτικούς υπαλλήλους και ειδικότερα την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και τις Διευθύντριες, με τις οποίες η συνεργασία μας είχε ως βάση την ειλικρίνεια και το σεβασμό. Με εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκα στα πρώτα μας βήματα και τα αποτελέσματα ήταν ορατά.Κλείνοντας τον Άλιμο δεν τον φοβάμαι. Είχε, έχει και θα έχει σπουδαίους ανθρώπους που με αγάπη και διάθεση προσφοράς θα τον πάρουν ξανά στις πλάτες τους.

Με τιμή,

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ