Ο γνωστός Δικηγόρος  Άρης Καραμπασιάδης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου,

θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, «Αγαπώ τον Άλιμο». 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο (facebook) ο Δήμαρχος Αλίμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΗ (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ) ΚΑΡΑΜΠΑΣΙΑΔΗ

Με τον Άρη γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική, γιαυτό και τον υποδέχομαι με συγκίνηση στην ομάδα μας. Ο Άρης είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με Μεταπτυχιακές σπουδές και μάχιμη δικηγορία σε πολύκροτες δίκες. Θέτει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και σας συστήνεται μέσα από λίγα δικά του λόγια:

"Ονομάζομαι Καραμπασιάδης Αριστείδης (Άρης). Γεννήθηκα το 1980, στη Νίκαια, κατάγομαι από την Μικρά Ασία και κατοικώ στον Άλιμο από μικρός.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Αλίμου (Θουκυδίδειο), το 1998. Το 1997 βραβεύθηκα από τον Δήμαρχο Αλίμου Αρ. Αργυρίου σε ημερίδα «Ο Αλιμούσιος Θουκυδίδης». Διετέλεσα Έφηβος Βουλευτής στην Βουλή των Εφήβων.

Είμαι Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών του ΕΚΠΑ, στο Διοικητικό – Συνταγματικό δίκαιο, βραβευμένος με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Λειτουργώ από το 2008 το Δικηγορικό μου γραφείο με την επωνυμία «Αριστείδης Καραμπασιάδης & συνεργάτες» στην Γλυφάδα. Στα 18 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας μου, έχω υπερασπιστεί ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ΑμΕΑ, εργαζομένους, έχω προστατεύσει δεκάδες πρώτες κατοικίες από πλειστηριασμούς. Έχω ασχοληθεί με πολύκροτες υποθέσεις που απασχόλησαν τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όπως υπόθεση Χρηματιστηρίου (2008-2018), υπόθεση νήσου Σκορπιού (2017), υπόθεση ναυαγίου πλοίου Sea Diamond στην Σαντορίνη (2010-2016), υπόθεση θανάτου 16χρονης σε δημόσιο νοσοκομείο από αμέλεια (2019).

Είμαι παντρεμένος και έχω έναν γιό, πέντε ετών.

Όλοι ζούμε την καθολική, πολυεπίπεδη αναβάθμιση του Δήμου μας, τα τελευταία χρόνια. Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχό μας, Ανδρέα Κονδύλη, γιατί θέλω έναν Δήμο πρότυπο, καθαρό, ανθρώπινο, κοινωνικό και πολιτισμένο. Γιατί σέβομαι τον Αλιμιώτη. Γιατί «Αγαπώ τον Άλιμο….»"