Η Άρτεμις γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία.

Όμως, η Άρτεμις δεν έχασε τη γενναιότητα και το χαμόγελό της. Δεν το έχει βάλει κάτω! Ούτε όταν έχασε τον πατέρα της στα 5 της χρόνια. Από μικρή το μόνο που θέλει είναι να καταφέρει να τρέξει στην παραλία με την αδερφή της και τους φίλους της.

Η σπαστικότητά της μπορεί να εξαλειφθεί με μία επέμβαση από τον γιατρό Dr. Park στο St. Louis, Missouri. Αλλά μια τέτοια επέμβαση – αποκατάσταση κοστίζει πάρα πολύ. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε σχετική σελίδα στο fb και υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα GR3601101150000011500819062 (Δικαιούχοι Λογαριασμού: Γιαννοπούλου Άρτεμης Παναγιώτα, Γρηγορίου Γεωργία (μητέρα)).

Για να βοηθήσουν τη μικρή Αρτέμιδα ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Αλίμου και ο Σύλλογος γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Υμηττού διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρα 20.00 στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Άρτεμις» των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα (Πυθαγόρα 4-8, Άλιμος). Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί από το Μουσικό σχολείο Αλίμου με τη συμμετοχή δύο Μουσικών συνόλων, της Ορχήστρας «Μετάβασις» με έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα και της Λαϊκής και Ρεμπέτικης Ορχήστρας «Τρίτη με 13». Θα υπάρχει κουτί συγκέντρωσης χρημάτων στον χώρο της συναυλίας για τον σκοπό αυτό.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!