Ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της η 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης -το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων- με βασικά γνωρίσματα την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Από το μεγάλο αυτό γεγονός – η επισκεψιμότητα του οποίου άγγιξε τις 263.000 στην προηγούμενη διοργάνωση- δεν θα μπορούσε να λείπει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η παρουσία του οποίου στη ΔΕΘ είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή και δυναμική.

Η φετινή διοργάνωση διεξάγεται από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως.

Για μία ακόμη χρονιά -4η συνεχή- το Ε.Ε.Α. στηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο τα μέλη του, προσέφερε τη δωρεάν συμμετοχή τους, με δικό τους περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου (κτίριο 2, περίπτερο 2, σταντ 2).

Η προσφορά του Ε.Ε.Α. αφορά στα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός Περιπτέρου 4-6 τ.μ. Περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Ε.Ε.Α. επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (π.χ. αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κ.λπ.).

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α. θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30.