Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη χοροεσπερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019,

στο νυχτερινό κέντρο «Πετρογκάζι».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από φορείς του πολιτικού και του εμπορικού κόσμου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, o βουλευτής και πρώην Υπουργός του ΚΙ.ΝΑΛ. και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Κώστας Σκανδαλίδης, η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Διαμάντω Μανωλάκου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού και υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ., Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Α‘ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Γρέντζελος, καθώς επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Περιφέρειας Πειραιά (ΟΕΒΣΠΠ), Δημήτρης Βέργος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Μιχάλης Χήτος.

Επίσης, στην χοροεσπερίδα έδωσαν το «παρών» στελέχη πολλών μεγάλων εταιρειών που διακινούν τα προϊόντα τους μέσω των περιπτέρων, καθώς και αρκετοί αντιπρόσωποι καπνικών που δραστηριοποιούνται στην Αττική.

Η Ομοσπονδία τους ευχαριστεί ολόψυχα για την παρουσία τους πρώτα από όλα, αλλά και για τη σημαντική οικονομική ενίσχυση και τις προσφορές τους.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, το 2018 απέκτησε από ιδρύσεώς της το 1985 το πρώτο της ταμείο, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για τη λειτουργία της και για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις αυξημένες υποχρεώσεις της.

Ο επικεφαλής του καλλιτεχνικού σχήματος, ο μαέστρος και βιρτουόζος του μπουζουκιού, Χρήστος Παπαδόπουλος, ο υπέροχος Γρηγόρης Μπιθικώτσης, πλαισιωμένος από τους Θάνο Κοντογιώργη και Άννα Μπαλάσκα, ο εξαίρετος Φάνης Φωτόπουλος στο κλαρίνο – τραγούδι και οι μοναδικοί Κονιτοπουλαίοι στο νησιώτικο κράτησαν αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ιδιαίτερο τόνο στην ξεχωριστή βραδιά έδωσαν με την παρουσία τους συνδικαλιστές από τα σωματεία του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, και της Πάτρας, καθώς και περιπτερούχοι, μέλη των Διοικήσεων των Σωματείων Αθήνας και Πειραιά, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, που κατά κύριο λόγο απασχολούνται στα περίπτερά τους.

Η πίστα πήρε «φωτιά», το κέφι έφτασε στο κατακόρυφο, με τους περισσότερους παρευρισκομένους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να ξεφαντώνουν μέχρι τέλους!

«Ευχόμαστε να ζήσουμε ανάλογες ωραίες στιγμές και σε άλλες ευκαιρίες. Ραντεβού όλοι μαζί του χρόνου!», καταλήγει η Ομοσπονδία.