Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι γονείς του παιδιού είχαν παρατηρήσει, ότι η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, ο 9χρονος αποκάλυψε ότι ο 61χρονος δάσκαλός του, που του έκανε μαθήματα μουσικής για πάνω από έναν μήνα, προσπάθησε να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Όπως ανέφερε το παιδί στην καταγγελία του, ο δάσκαλος όταν βρέθηκε μόνος μαζί του, το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του. Τρομοκρατημένοι οι γονείς, άρχισαν να εξετάζουν τον μικρό, για να διαπιστώσουν σημάδια κακοποίησης.

Μετά την απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης το παιδί εξετάστηκε από ψυχολόγο

Στη συνέχεια, ο πατέρας του σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του δασκάλου. Οι δυο τους γνωρίζονταν από τη γειτονιά στον Κορυδαλλό και γι’ αυτό του είχε εμπιστευτεί την μουσική εκπαίδευση του παιδιού του. Όταν ο δάσκαλος του άνοιξε την πόρτα, εκείνος μπήκε μέσα, άρπαξε την κιθάρα που βρήκε και την έσπασε πάνω στο σώμα και το κεφάλι του δασκάλου, καταφέροντάς του πολλά χτυπήματα, ενώ αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία. Τη διερεύνηση των καταγγελιών έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομίας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί το εξέτασε παιδοψυχολόγος, ο οποίος πιστοποίησε ότι όσα κατήγγειλε είχαν βάση και δεν επινόηση της φαντασίας του. Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού για βίαιη είσοδο στο σπίτι και για κλοπή.