Έχει στο ενεργητικό του 45 χρυσούς δίσκους, περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, και το όνομά του αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές συνώνυμο της ελληνικής

διασκέδασης. Ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται για πρώτη φορά για μία και μοναδική συναυλία σε έναν πολύ αγαπημένο του χώρο, το Κατράκειο Νίκαιας .

Με μια διαδρομή στη μουσική ζωή της χώρας μας που μοιάζει παραμυθένια, ο Λευτέρης Πανταζής συνεχίζει με τον εφηβικό ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει να πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα με μια καριέρα που τον κατατάσσει στους κλασικούς ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της νεολαίας.

Έχοντας στις αποσκευές του θρυλικές επιτυχίες όχι για μία αλλά για πολλές συναυλίες, έρχεται στο Κατράκειο θέατρο το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου να γιορτάσει την παρουσία του στο ελληνικό τραγούδι. Μια παρουσία σεμνή όσο και επιτυχημένη με στόχο την αέναη διαδρομή της αφού όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος «για τον καλλιτέχνη η διαδρομή δεν τελειώνει ποτέ. Το ταξίδι άλλωστε είναι αυτό που αξίζει».

Με ζέση στην καρδιά ο Λευτέρης Πανταζής καλεί σε μια συναυλία-ζωής «να τραγουδήσουμε να χορέψουμε να συγκινηθούμε, να αγκαλιαστούμε, να βασανιστούμε…να ζήσουμε τρεις ώρες γεμάτες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει δικά μου αλλά και κάποια πολύ αγαπημένα μου τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Τσιτσάνη, του Ζαμπέτα, του Πλέσσα και νεώτερων όπως ο Καρβέλας ο Φοίβος ο Κυριάκος, Παπαδόπουλος κ.α.»

Το μουσικό παρόν θα δώσουν φίλοι του που θέλησαν να βρεθούν στο πλάι του σε αυτή τη σημαντική βραδιά όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μανώλης Κονταρός, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Κώστας Καραφώτης, η Ζωή Παπαδοπούλου και βέβαια η κόρη του Κόνυ Μεταξά.

Gates open 18.30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13 eurο - ΕΙΣΟΔΟΣ 15 euro
Ειδική προσφορά : τα πρώτα 1.000 εισιτήρια 10 euro.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : TICKET SERVICES- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37,ΑΘΗΝΑ, www.ticketservices.gr στα καταστήματα PUBLIC
Και στο Δημαρχείο Νίκαιας - Π. Τσαλδάρη 10 (4ος όροφος)
τηλ.: 213 2075 289 | Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 14:00
Mέγας Χορηγός ROYAL MARMIN BAY HOTEL
Υποστηρικτής IEK ALFA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6937 706 788

Ωργάνωση & Παραγωγή: ADM Productions Advertising Αναγνωστοπούλου 32, Κολωνάκι ,Aθήνα 116 35
Tηλ.: 210 33 88 264 - 6937 706 788