Περιχαρείς ήταν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» μετά τη μεγάλη νίκη στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Η διοίκηση του Γιάννη Μώραλη συνεχίζει το έργο της με περισσότερη διάθεση και με ενωτικό

κλίμα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του δημάρχου αλλά και του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης στη δήλωσή του τόνισε: «Πειραιώτισσες και Πειραιώτες. Ο Πειραιάς νίκησε! Ο «Πειραιάς Νικητής» μπορεί να κέρδισε μία ακόμη αναμέτρηση, αλλά κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα. Για να συνεχίσει ο Πειραιάς τον δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί ήταν οι στόχοι μας από την αρχή, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορεύτουμε για τα επόμενα 4. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, εσείς είστε οι νικητές. Εμείς μιλήσαμε αρκετά αυτές τις εβδομάδες, αυτούς του μήνες. Όμως εσείς είστε αυτοί που πήρατε την τελική απόφαση. Εσείς είστε που κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμα πιο σοβαρά, με μεγαλύτερες δυνάμεις. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαιρέσεις, όλοι μαζί για τον Πειραιά. Το έχουμε ξαναπεί, το λέμε και σήμερα, μπορεί να κέρδισε ο «Πειραιάς Νικητής», κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε. Να ευχαριστήσουμε, όσους μας στήριξαν, αλλά μαζί μας θα είναι πιστεύω και όσοι έκαναν άλλες επιλογές, τους οποίους σέβομαι απολύτως και τους καλώ από αύριο όλοι μαζί να προχωρήσουμε το όραμα όλων μαζί στον Πειραιά. Δεν είναι όραμα δικό μου, δεν είναι όραμα του «Πειραιά Νικητή», είναι το όραμα μίας πόλης που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Περιχαρείς ήταν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» μετά τη μεγάλη νίκη στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Η διοίκηση του Γιάννη Μώραλη συνεχίζει το έργο της με περισσότερη διάθεση και με ενωτικό κλίμα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του δημάρχου αλλά και του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης στη δήλωσή του τόνισε:

«Πειραιώτισσες και Πειραιώτες. Ο Πειραιάς νίκησε! Ο «Πειραιάς Νικητής» μπορεί να κέρδισε μία ακόμη αναμέτρηση, αλλά  κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα. Για να συνεχίσει ο Πειραιάς τον δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί ήταν  οι στόχοι μας από την αρχή, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορεύτουμε για τα επόμενα 4. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, εσείς είστε οι νικητές. Εμείς μιλήσαμε αρκετά αυτές τις εβδομάδες, αυτούς του μήνες. Όμως εσείς είστε αυτοί που πήρατε την τελική απόφαση. Εσείς είστε που κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά, ακόμα πιο σοβαρά, με μεγαλύτερες δυνάμεις.

Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαιρέσεις, όλοι μαζί για τον Πειραιά. Το έχουμε ξαναπεί, το λέμε και σήμερα, μπορεί να κέρδισε ο «Πειραιάς Νικητής», κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε. Να ευχαριστήσουμε, όσους μας στήριξαν, αλλά μαζί μας θα είναι πιστεύω και όσοι έκαναν άλλες επιλογές, τους οποίους σέβομαι απολύτως και τους καλώ από αύριο όλοι μαζί να προχωρήσουμε το όραμα όλων μαζί στον Πειραιά. Δεν είναι όραμα δικό μου, δεν είναι όραμα του «Πειραιά Νικητή», είναι το όραμα μίας πόλης που έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Γι’ αυτές τις αγκαλιές, γι’ αυτά τα χαμόγελα, γι’ αυτή την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε, σε όλους τους δρόμους του Πειραιά! Και να είστε βέβαιοι πως θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, πολύ όμορφο, όπως μας αρμόζει, όπως αρμόζει σε όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας!

Σήμερα με ρωτάνε ποιο τραγούδι θα αφιερώσουμε. Θα σας αφιερώσουμε τα παιδιά του Πειραιά, για όλα τα παιδιά του Πειραιά! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ»!