Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας απέδειξαν ο Δήμος Περάματος και οι πολίτες του, με

την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο. Ο Δήμος Περάματος, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συγκέντρωσε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη μακράς διάρκειας, σχολικά και φάρμακα για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που είχαν πληγεί από το μένος της φωτιάς στο χωριό Κοκκινομηλιά Ιστιαίας της Βόρειας Εύβοιας. Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου ήταν άμεση και ιδιαιτέρως συγκινητική. Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια και στον συμπολίτη μας Άγγελο Γερογιώργη, που στήριξε την όλη προσπάθεια και διέθεσε όχημα, ώστε να αποσταλούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην πληγείσα περιοχή.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την αλληλεγγύη που την διακρίνει κάνει απλά το καθήκον της για τον συνάνθρωπο. Ο Δήμος Περάματος θα συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες Δήμους και τους κατοίκους τους με κάθε πρόσφορο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστώ τόσο τους δημότες μας που συνέβαλλαν, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου αλλά και την αξιέπαινη πρωτοβουλία του συμπολίτη μας Άγγελου Γερογιώργη».