«Ο Δήμος Περάματος έχοντας λάβει έγκαιρα ενημέρωση για τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας

«Ελπίς» είχε προετοιμαστεί και σχεδιάσει τις ενέργειές του για να κρατήσει τους δρόμους της πόλης ανοιχτούς και προπάντων τους πολίτες ασφαλείς. Έτσι, από την πρώτη στιγμή της διήμερης κακοκαιρίας οι υπάλληλοι του Δήμου Περάματος με την καθοδήγηση της Δημοτικής Αρχής, επιχειρούσαν στα σημεία που υπήρξαν προβλήματα λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν άμεσα, ώστε να μην διαταραχθεί, η καθημερινότητα των πολιτών.

Επιπλέον, από το Σάββατο 22/1 και για όσο καιρό διαρκούσαν οι χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργούσε ο χώρος του ΚΑΠΗ, ως ανοιχτός θερμαινόμενος χώρος, για τους συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να ζεσταθούν. Δεν ξεχάσαμε όμως και τους αδέσποτους φίλους μας. Τοποθετήθηκαν τροφές σε επαρκείς ποσότητες για σκύλους και γάτες σε πολλά σημεία της πόλης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, αλλά και από εθελοντές φιλόζωους. Παράλληλα, ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου για την εξαιρετική μας συνεργασία και την ανταπόκρισή της στα ζητήματα που ανέκυπταν λόγω της κακοκαιρίας, καθώς και για την άμεση διάθεση μηχανημάτων προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο της πόλης μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στη μάχη αυτή και κυρίως στους εργαζόμενους του Δήμου μας που εργάστηκαν ασταμάτητα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση στην πόλη μας. Αισθάνομαι ικανοποιημένος, καθώς με τον σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν υπήρξαν δυσάρεστα περιστατικά».