Διευρύνεται κι άλλο ο συνδυασμός του Γιάννη Λαγουδάκη.

Με τη δυναμική παρουσία του Θεόδωρου Β. Τερζή, επικεφαλής της παράταξης«Νέοι Άνθρωποι Νέα Πορεία» και δημοτικού συμβούλου από το 2014 ενισχύεται η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη.

Σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Β. Τερζής υπογράμμισε πως αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο του επιτυχημένου Δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκη, ο οποίος έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του την απαράμιλλη αφοσίωση του στη πόλη, με το ήθος και την εργατικότητά του.

Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη για την πρότασή του να είναι Αντιδήμαρχος του Περάματος στους τομείς του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Επικοινωνίας και διαβεβαίωσε πως θα εργαστεί με το ίδιος πάθος και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζει προς όφελος του Δήμου.

Ο Θεόδωρος Β. Τερζής από τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας έχει ως στόχο να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί το Πέραμα στο δρόμο της ανάπτυξης με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, με απόλυτη διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες.