Ο Δήμος Περάματος και αυτό το διδακτικό έτος (2022-2023) έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα

για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας, αλλά και για την υγειονομική ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος προχώρησε στην πρόσληψη 33 εργαζόμενων στον τομέα της καθαριότητας, πλήρους απασχόλησης, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολείων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε δήλωση του τόνισε τα εξής: «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος έχει ως ύψιστη προτεραιότητα να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών της πόλης μας. Η διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι για εμάς κάτι το αυτονόητο και το επιβεβλημένο.

Αναμένουμε από την κυβέρνηση να προκηρύξει διαγωνισμό για μόνιμες προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων, ώστε να καλυφθούν οριστικά οι πραγματικές ανάγκες καθαριότητας των σχολείων μας και να μην αναμένουμε κάθε χρόνο τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που πολλές φορές δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των σχολικών μας μονάδων».