Το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη το debate των 5 εκ των 6 υποψηφίων

για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, από το οποίο όπως είναι προφανές κάποιοι αποκόμισαν κέρδη από τη παρουσία τους, ενώ άλλοι επιβεβαίωσαν απλά και μόνο αυτά τα οποία ήδη γνωρίζαμε. Στους κερδισμένους της χθεσινής βραδιάς ανήκει αναμφίβολα ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς έδειξε ότι διαθέτει ταυτόχρονα ιδεολογική συγκρότηση και επαφή με τις συνθήκες που οδήγησαν στην επιστροφή της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη.

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές μετά το debate

Μεγάλο φαβορί παραμένει ο Νίκος Ανδρουλάκης για την κούρσα ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, μετά το debate της Δευτέρας στην ΕΡΤ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Η απόδοση του κ. Ανδρουλάκη έπεσε στο 1.95 στην πλατφόρμα Stoiximan, με τον μεγάλο απόντα της τηλεμαχίας, Γιώργο Παπανδρέου, στο 3.00 και τον Ανδρέα Λοβέρδο να ακολουθεί στο 4.25.

Αντίστοιχη και η εικόνα στη Novibet, με τον κ. Ανδρουλάκη στο 1.95, τον κ. Παπανδρέου στο 2.30 και ξανά τρίτο τον κ. Λοβέρδο στο 4.50. Ακολουθούν αρκετά οι κ. Χρηστίδης και Γερουλάνος, αλλά και ο κ. Χάρης Καστανίδης. 

Φαβορί ο Νίκος Ανδρουλάκης και στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Και στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών φαίνεται να είναι φαβορί ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τη πλατφόρμα της Stoiximan.

Ειδικότερα, η απόδοση του κ. Ανδρουλάκη είναι στο 1.20, με τον κ. Παπανδρέου να είναι στο 1.45 και τον κ. Λοβέρδο στο 2.00. Ακολουθούν ο Παύλος Χρηστίδης, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρη Καστανίδης.