Στον αγώνα για τον κόσμο που ονειρεύομαι. 

Γεννήθηκα και ζω στο Λόφο Αξιωματικών, στο Περιστέρι και μοιράζομαι μαζί σας την περίοδο της κρίσης τις ίδιες αγωνίες,

τις ίδιες ανασφάλειες για τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας, που είναι πολύ πιο έντονες για μας τις γυναίκες, τους νέους μας, τους ηλικιωμένους, τα άτομα με αναπηρία και συνολικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Την περίοδο της κρίσης είναι έντονη η αίσθηση ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου απέχει από τα πολιτικά δρώμενα.

Η αποχή όμως είναι εις βάρος των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολλών. Σήμερα, είναι ανάγκη να είμαστε Ενεργοί και να έχουμε ισχυρή παρουσία και λόγο στις πολιτικές εξελίξεις για να μπορούμε να συνδιαμορφώνουμε τις αποφάσεις που μας αφορούν. Είναι αναγκαίο να σηκωθούμε από τους καναπέδες, να δυναμώσουμε τη φωνή μας, να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες. 

Αυτός είναι ο λόγος που με οδήγησε να πάρω μια τολμηρή απόφαση και να βγω μπροστά με ευθύνη διεκδικώντας την ψήφο σας, για να δυναμώσουμε τις φωνές μας ενάντια στις ακραίες ανισότητες, την ανεργία, τη φτώχεια, τις κακές δημόσιες υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, ενάντια στο ρατσισμό και το λαϊκισμό, μακριά από πελατειακές αντιλήψεις και μικροσυμφέροντα.

Γιατί και θέλω και μπορώ να γίνω χρήσιμη για τον τόπο μας, τις γειτονιές μας, τους πολίτες, τη μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη που από την Κυβέρνηση της Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στην καρδιά κάθε αδικημένου πολίτη και το 2009 επί Κυβέρνησης Γιώργου Α. Παπανδρέου ήρθε σε μετωπική ρήξη με τα μεγάλα συμφέροντα, το πελατειακό κράτος και τη διαφθορά, χωρίς να υπολογίσει πολιτικό κόστος.

Θέλω να γίνω μέρος της λύσης για τους πολλούς, για κοινωνική δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες και αλληλεγγύη με τον Άνθρωπο πάντα ως αφετηρία και προορισμό. Αυτός είναι ο κόσμος που ονειρεύομαι και με αυτό ως οδηγό θα κάνω έναν καθαρό και τίμιο αγώνα, με έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό και με τους ελάχιστους πόρους που έχω στη διάθεσή μου, παρότι ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσβατος και άνισος.

Σ’ αυτόν τον καθαρό και τίμιο αγώνα για τους πολλούς και επίκεντρο τις δικές μας γειτονιές και τους ανθρώπους μας σας ζητώ να γίνετε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι μου. 

Ζητώ τη στήριξή σας. 

Σας ζητώ να παλέψουμε μαζί για να γίνει ηχηρή η φωνή μας, η φωνή κάθε πολίτη που πλήττεται από την οικονομική κρίση, κάθε πολίτη που βιώνει την αδικία, τις ανισότητες, το ρατσισμό. Το επόμενο χρονικό διάστημα κάπου, κάπως θα συναντηθούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιούς μου καλή δύναμη και καλό αγώνα!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Γεννήθηκα και ζω στο Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι Αττικής. Κατάγομαι από την Ικαρία και τη Λοκρίδα Φθιώτιδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 

* Υποψήφια Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β΄Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής 

* Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. 

* Eκλεγμένο Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  

* Συντονίστρια Δικτύου Γυναικών ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών από την ίδρυσή του (1/4/2016) ως σήμερα. 

* Μέλος της Γραμματείας Δικτύου Ισότητας Κινήματος Αλλαγής. 

* Μέλος της Επιτροπής «Ανοιχτή Κοινωνία – Δικαιώματα» της Οργανωτικής Επιτροπής Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής. 

* Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Δημήτρη Κελάφα (Μάιος 2014) 

* Μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών. ΣΠΟΥΔΕΣ 

* Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA Πανεπιστημίου Πειραιά (2009) 

* Πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου (1988)   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 

* Εργάστηκα για πάνω από 30 χρόνια στον τραπεζικό τομέα σε υψηλές θέσεις ευθύνης και διάφορους τομείς δραστηριότητας (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Κινδύνων, Κανονιστική Συμμόρφωση και Δημόσιες Σχέσεις). 

* Είμαι μέλος του Οικονομικού́ Επιμελητηρίου.