Μπορεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,

να έχει ένα βαρύ χαρτοφυλάκιο με επισκέψεις στις Βρυξέλλες και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και διμερείς επαφές με ομολόγους του, ωστόσο δεν απουσιάζει από την εκλογική του περιφέρεια, τη Δυτική Αθήνα!

Ο κ. Βαρβιτσιώτης φροντίζει να βρίσκεται πάντα κοντά στις φιλόξενες δυτικές γειτονιές. Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στο Χαϊδάρι και την Αγία Βαρβάρα, σε συνάντηση που διοργάνωσαν οι αντίστοιχες ΔΗΜ.ΤΟ. Εκεί, ο Αναπληρωτής Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Δυτικού Τομέα Αθηνών συνομίλησε με τους πολίτες, άκουσε τους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους.

Παράλληλα, με δική του πρωτοβουλία διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Περιστέρι μεγάλη εκδήλωση, με την αθρόα προσέλευση πολιτών, με θέμα την προστασία και ανάδειξη του Ποικίλου Όρους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Βαρβιτσιώτης δίνει το παρών όχι μόνο στα ευρωπαϊκά αλλά και στα ελληνοτουρκικά, καθώς λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ελληνικής διπλωματίας.

Σε εμφάνισή του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Star Channel”, έδωσε πληρωμένη απάντηση στην Τουρκία, τονίζοντας πως «Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν». Υπογράμμισε επίσης ότι η Ελλάδα δεν θα παίξει το παιχνίδι της πόλωσης και ότι είμαστε απολύτως έτοιμοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ και ακολούθως θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής.

Όσον αφορά την εκλογική του περιφέρεια, οι συναντήσεις στον Δυτικό Τομέα Αθηνών είναι σίγουρο πως θα πληθύνουν, ακόμα κι αν οι επαφές στο εξωτερικό συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

Β.Α