Με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, την Τετάρτη 26/8/2021,

στο πλαίσιο των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά την εκλογή του στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ εξέθεσε στον Αλέξη Τσίπρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα λόγω της πανδημίας αλλά και των καταστροφών που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές και τον ενημέρωσε για δράσεις που έχει αναλάβει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, με στόχο την ενίσχυση των πληγέντων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την εκλογή του και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον αγώνα για επιβίωση που δίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ ανέφερε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θεωρεί χρέος του την συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που στην πλειοψηφία τους είναι μικρομεσαίες.