Φίλες & φίλοι

Η ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών βρήκε σαν μόνο νικητή τη δημοκρατία. Οι νέες διοικήσεις των Δήμων που προέκυψαν μέσα από την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας

οφείλουν τώρα να εργαστούν εντατικά για τη συλλογική προκοπή, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες προεκλογικές αντιπαραθέσεις, πράγμα για το οποίο είμαι βέβαιη ότι θα συμβεί.
Καθήκον δικό μας είναι, πέρα από την πολιτική ή την ιδεολογική μας τοποθέτηση, να στηρίξουμε ενεργά κάθε προσπάθεια των δημοτικών αρχών της Δυτική Αττικής, που σαν προϋπόθεση θα έχει την εφαρμογή ενός πλάνου ανάπτυξης, ευημερίας και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.
Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και στην προώθηση υγιών συμμαχιών που πρέπει να αναπτυχθούν στη βάση της αντιμετώπισης των πραγματικών προβλημάτων της περιοχής, συγχαίρω εγκάρδια τους εκλεγέντες Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους των Δήμων της Δυτικής Αττικής, δεσμευόμενη παράλληλα πως θα σταθώ στο πλάι τους, αρωγός και συμπαραστάτης, στην υλοποίηση σχεδιασμών που θα έχουν στο κέντρο τους τον άνθρωπο, δίνοντας διέξοδο στα πραγματικά του προβλήματα.
Γνωρίζω καλά πως για να λύσεις ζητήματα δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από κομματικές σημαίες, ούτε να σκέφτεσαι υστερόβουλα και καχύποπτα. Άλλωστε οι πολίτες αποφασίζουν, η απόφαση τους είναι απόλυτα σεβαστή και απ’ αυτούς παίρνουμε την εντολή να δώσουμε τη μάχη μας με ζήλο, απ’ όποιο μετερίζι μας έχουν τάξει, για να βρούμε διεξόδους, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αυτά για τα οποία μας εμπιστεύτηκαν.
Η τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησα, επί σειρά ετών, με συνέπεια, απ’ όλες σχεδόν τις θέσεις, πρέπει να μπει μπροστά σ’ έναν αγώνα για την υγιή εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών και να στηρίξει έμπρακτα τους πολίτες που δυστυχούν, μέσα από ολοκληρωμένες δράσεις και προγράμματα κοινωνικής μέριμνας και ανάπτυξης που θα ανακουφίσουν το λαό της Δυτικής Αττικής, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που της δίνονται για ταυτόχρονη υποστήριξη της παιδείας, της δημόσιας ασφάλειας, της εργασίας και επιχειρηματικότητας, της πρωτοβάθμιας υγείας, του περιβάλλοντος, των συγκοινωνιών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της καινοτομίας.
Σε όλα αυτά και με βαθιά γνώση των προβλημάτων της περιοχής στην οποία μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, δηλώνω παρούσα και στη διάθεση των νέων δημοτικών αρχών, για να δουλέψουμε σκληρά για την Δυτική Αττική που ονειρευόμαστε και θέλουμε να ζούμε!

Σταυρούλα Δήμου

υποψ. Βουλευτής Δυτικής Αττικής

με το Κίνημα Αλλαγής