Οι παλαιότεροι θυμούνται τον Θανάση Γιαννόπουλο, όταν το 2004

ως τομεάρχης υγείας κατήγγειλε ανύπαρκτα περιστατικά ψώρας στο Λαϊκό Νοσοκομείο και αργότερα το 2007 ως υφυπουργός Υγείας όταν ζητούσε να νομιμοποιηθούν τα φακελάκια, ώστε να παίνει μερίδιο και το κράτος.  Έφυγε από τη ΝΔ και μετακόμισε στους ΑΝΕΛ, έγινε πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποπέμφθηκε και τώρα που επανέκαμψε στη ΝΔ προκάλεσε θύελλα όταν δήλωσε ότι θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο.

“Έχουμε δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας tvstar.gr και πρόσθεσε ότι “άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ.”

“Είμαι μέλος της ΝΔ και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τον Ανδρέα Λοβέρδο. Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο” είπε ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος, όντας καθηγητής στο πανεπιστήμιο, υπέγραψε με άλλους 98 καθηγητές, κείμενο στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Λοβέρδου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.