Σύμφωνα με έγκυρη πηγή πληροφόρησης (πιό έγκυρη δεν γίνεται), «κλείδωσε» οριστικά η υποψηφιότητα

του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στις επόμενες εκλογές, θα είναι υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το «Pitsounicity.gr» όταν είχε γράψει τον περασμένο Ιούλιο (ΕΔΩ) για την υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Πάντως, κατά την ίδια πηγή πληροφόρησης, σε κρυφή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Δυτική Αθήνα, δείχνει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην προτίμηση ψηφοφόρων του Δυτικού Τομέα Αθηνών, πρώτο και με διαφορά από τον δεύτερο. Αν επιβεβαιωθεί επίσης, ότι θα κατέβει και άλλος ένας υποψήφιος (όπως ακούγεται με βαρύ όνομα), τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, τόσο για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όσο και για τον Γιάννη Λοβέρδο.

Το σίγουρο είναι ότι, η «τράπουλα» ανακατεύεται για τα καλά στη Δυτική Αθήνα αφού αναμένεται, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να τον στηρίξει η πλειοψηφία των  ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολλοί ψηφοφόροι από το ΚΙΝΑΛ (παλιοί υποστηρικτές) οι οποίοι συνεχίζουν να διατηρούν επαφές μαζί του.

Με άλλα λόγια και με αυτά που ακούγονται, αναμένεται να «σαρώσει» ο Χρυσοχοΐδης στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.