Στο κατάμεστο «Gold Bar Restaurant»  στο Περιστέρι γιόρτασε φέτος

την ονομαστική του εορτή ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Καούκης.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των συνεργατών του Μπάμπη Καούκη ενώ ο ίδιος δεν σταμάτησε να χαιρετά τους πολιτικούς του φίλους, οι οποίοι του ευχήθηκαν και καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές, καθώς έχει ξεκινήσει για τα καλά τον προεκλογικό αγώνα, δίνοντας τη μάχη του σταυρού για την εκλογή του στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου το βράδυ και το παρόν έδωσαν πλήθος φίλων, στελέχη της Ν.Δ., Βουλευτές, Υπουργοί και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Επίσης, δίπλα στον Μπάμπη Καούκη βρέθηκαν οι Δήμαρχοι, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, ο Πρόεδρος Λαϊκών Αγορών Δημήτρης Μουλιάτος, μέλη Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλους τους Δήμους του Δυτικού Τομέα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

* Οι φωτό με Πλεύρη, Θεοχάρη και Ασημακοπούλου είναι του Μιχάλη Κελεμένη