Γράφει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν :

Ψηφίστηκε με 153 ψήφους η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με το όνομα Βόρεια Μακεδονία. Το ενδιαφέρον της χθεσινής μέρας δεν ήταν αν θα περάσει η όχι,

έτσι κι αλλιώς ήταν εξασφαλισμένη η πλειοψηφία. Όλοι περίμεναν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουν την τελευταία ομιλία του Πάνου Καμμένου στη βουλή, ως Προέδρου των ΑΝΕΛ, αφού μετά τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου με απόφαση Καμμένου, οι ΑΝΕΛ διαλύονται και δεν υφίσταται ως κοινοβουλευτική ομάδα. Μετά τις αγκαλιές και τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, μεταξύ των μέχρι πρότινος κυβερνητικών εταίρων, περάσαμε σε μια άλλη εποχή, πικρίας, εξομολογήσεων και απειλών.

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της βουλής, ότι τον αποκεφάλισε ως «ψυχρός εκτελεστής» και περιέφερε το κεφάλι του στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να δώσει τροφή στα Τουρκικά ΜΜΕ να πανηγυρίσουν και να γράψουν στα πρωτοσέλιδά τους για την απομάκρυνσή του Υπουργού Άμυνας που τους ήταν ιδιαιτέρως ενοχλητικός. Πρόσθεσε δε, ότι δε μένει παρά να κάνει το ίδιο και με τη φίλη του Καγκελάριο κ. Μέρκελ όταν την επισκεφθεί στη Γερμανία.

Ο κ. Τσίπρας από τη μεριά του είπε ότι τον προφύλαξε να μη γραφτεί στην ιστορία ως ένας δεύτερος Αντώνης Σαμαράς, που θα έριχνε την κυβέρνηση, αφού τον πήρε έγκαιρα χαμπάρι, τι ετοιμάζονταν να κάνει και τον προφύλαξε με το διαζύγιο που προκάλεσε.

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό για τον πόλεμο που ξεσπά ανάμεσά τους, λέγοντας ότι δεν πιστεύει τις επόμενες μέρες να βγει στη δημοσιότητα καμιά φωτογραφία του κ. Τσίπρα αγκαλιά με τον Σόρος στο Νταβός, όπως εκείνη του Ζάεβ. Απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι κάτι τέτοιο (που προφανώς υπάρχει) θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Πάνος Καμμένος από εδώ και πέρα θα βάλει σκοπό ζωής την εκδίκηση για τον άνθρωπο που τον τελείωσε πολιτικά. Κι έχει αποδείξει πως δεν είναι άνθρωπος του μέτρου και φυσικά έχει προσβάσεις σε άδυτα, απ’ όπου μπορεί να αντλήσει υλικό που να προκαλέσει ζημιά στο πρόσωπο που στοχεύει.