Μια απρόσμενη και συνάμα τραγική κατάληξη είχε διάρρηξη στο Νέο Ηράκλειο

καθώς έχασε την ζωή του ο ηλικιωμένος ένοικος ενός διαμερίσματος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι όταν ο 95χρονος κάλεσε το «100» για να καταγγείλει ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του χωρίς να μπορεί να γνωρίζει εκείνη την στιγμή τι του είχαν πάρει. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σπίτι της οδού Τερψιχόρης χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι θα αντιμετώπιζαν.

Ο υπέργηρος ένοικος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και νεκρός. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος άντρας τρόμαξε και η καρδιά του τον «πρόδωσε».

Μέσα στο σπίτι ήταν και η 90χρονη σύζυγος του η οποία πάσχει από άνοια και πιθανότατα δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ειδοποιήθηκαν τα παιδιά του 95χρονου τα οποία πήγαν στο τμήμα του Ηρακλείου για να δώσουν κατάθεση.

Οι αστυνομικοί θα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να γνωρίζουν την ακριβή αιτία θανάτου ενώ έχουν ξεκινήσει και έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Μια πληροφορία από γείτονα κάνει λόγο για κάποια άτομα που μπήκαν μαζί με τον 95χρονο μέσα στο διαμέρισμα, χωρίς όμως να γνωρίζουν αν έχουν σχέση με το περιστατικό.