Γράφει η Σοφία Παπασπύρου :

Μετά την δήλωσση του κ. Πατούλη υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής από την επίσκεψη του στο Πεντελικό Όρος και με την ιδιότητα του πρώην Προέδρου του ΣΠΑΠ

εχουμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις. Στα τέσσερα χρόνια προεδρίας του η αποστολή του ήταν εκτός από την προστασία του Πεντελικού Όρους και η ανάπλαση του. Ας μας πει λοιπόν τι έκανε αυτά τα 4 χρόνια??

Μήπως την κατασκευή μικροφραγμάτων των υδάτων της Πεντέλης? Την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων? όπως το Σπήλαιο του Νταβέλη, την Μονή Παντοκράτορος, την Μονή Πεντέλης,το σπήλαιο Νυμφών,..κλπ Μήπως ασχολήθηκε με την οδό Λιθαγωγων, τα παλιά λατομεία Ράικου???

Τι από τον στόλο ανανεώσατε και συντηρήσατε?? Η Πατούλη τετραετία άφησε κρανίου τόπο. Η μετά Πατούλη διοίκηση μαζί με τον ιδρυτή του ΣΠΑΠ Δημήτρη Στεργίου Δημάρχου Πεντέλης και τον Πρόεδρο δίνει καθημερινό αγώνα μαζί με τους ανθρώπους του κλιμακίου.

Αναδασώνει ,προστατεύει, συντηρεί και ανανεώνει τον στόλο καθώς υπάρχουν και σε εξέλιξη προγράμματα για την ανάδειξη της περιοχής και των αρχαιολογικών χώρων Με ποιες λοιπόν περγαμηνές κρίνετε τους προκατόχους σας αλλά και τους μεταγενέστερους που προσπαθούν να μαζέψουν την εγκατάλειψη της τετραετίας σας.

Υ.Γ πληροφορίες που μας έδωσαν μετά από ρεπορτάζ