Γράφει η Σοφία Παπασπύρου :

Η απλή αναλογική ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες κι έτσι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν κάνει την επίσημη εμφάνισή τους έξι δημοτικοί συνδυασμοί στον Δήμο Πεντέλης

Ο πανικός είναι πλέον διάχυτος στους νέους υποψήφιους με αποτέλεσμα οι κινήσεις τους να είναι τις περισσότερες φορές απελπισμένες και εκδικητικές , αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι προέρχονται από τον προηγούμενο Συνδυασμό του Δημάρχου και είχαν αποτελέσει Αντιδήμαρχοι. Εύλογο λοιπόν το ερώτημα μας , τα κακώς κείμενα που αναφέρονται δεν ήταν υπό την επίβλεψη τους???

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου θα διεκδικήσει άλλη μια θητεία Τα πολλά χρόνια άσκησης της τοπικής εξουσίας με σημαντικό έργο αλλά και προσφοράς στην τοπική κοινωνία του δίνει ένα σαφές προβάδισμα .

Ο Αντώνης Φειδοπιάστης ηγείται μιας παράταξης που προέκυψε από και από κάποιους πρώην συμβούλους της διοίκησης Στεργίου.

Ο Λευτέρης Κοντουλάκος μετά την παραίτησή του από τον συνδυασμό Στεργίου, δημιούργησε μια νέα παράταξη, Φαίνεταιται πως το προσπαθεί αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά του

Ο Άγγελος Παλαιοδήμος είναι ένας ακόμη πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Στεργίου . Δημιούργησε την παράταξη “Πεντέλη 2020”

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης είναι άλλη μια υποψηφιότητα από το χώρο της κεντροδεξιάς. Χωρίς αυτοδιοικητική παρουσία μέχρι σήμερα.

Ο συνδυασμός του Μανώλη Γραφάκου άλλαξε χέρια και πέρασε στην Δήμητρα Κεχαγιά, λόγω των κομματικών διαβεβαιώσεων ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Βόρειο τομέα. Κάτι όμως που δεν είναι σίγουρο.

Οι παρατάξεις που προέρχονται από τους παλιούς συνεργάτες του Δημάρχου δεν έχουν κλείσει ακόμα τον Συνδυασμό τους... Αναρωτιόμαστε λοιπόν σε έναν Δήμο με 30.000 περίπου κατοίκους ποιοί θα είναι υποψήφιοι και ποιοί οι ψηφοφόροι??