Με υποψήφιους της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συμμαχία» του Δήμου Πεντέλης – Ν. Πεντέλης και Μελισσίων, συναντήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

κ. Γιάννης Σγουρός.

Στο δείπνο γνωριμίας με τον κ. Σγουρό παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης (ΟΠΑΘ) κ. Βασίλης Λάζος, η δικηγόρος κ. Δάφνη Φετάνη, ο κ. Χρήστος Αρναουτόπουλος, η κ. Ζαχαρένια Νικολαΐδη και ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του δήμου κ. Κώστας Κωνσταντάκης.

Από την παράταξη του κ. Σγουρού ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Στέφανος Σιμωτάς που κατεβαίνει στο Βόρειο Τομέα και ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος που κατεβαίνει στο Δυτικό Τομέα. Στο τραπέζι ήταν καλεσμένοι, ο Δημοσιογράφος του Pitsounicity.gr Κρικόρ Τσακιτζιάν και η σύζυγός του συγγραφέας Καλλιόπη Γιαννάκου. Ο Αντώνης Δεωνάς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Την οργάνωση της βραδιάς και το menu είχε αναλάβει η δραστήρια σύμβουλος επικοινωνίας του ΟΠΑΘ κ. Σόφη Παπασπύρου. Η συζήτηση δεν ήταν αυστηρά πολιτικού χαρακτήρα, είχε όμως άρωμα εκλογών και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους, αφού βρέθηκαν υποψήφιοι του πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης για να ανταλλάξουν απόψεις και συνεργασίες.

Κρικόρ Τσακιτζιάν