Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με θέμα «Διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού.

Η πρόταση του ΚΚΕ», την Τετάρτη 27 Μάρτη στο Δημαρχείο Φυλής (πρώην Άνω Λιοσίων, πλατεία Ηρώων 1).

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 

Επίσης, ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής, ο Θόδωρος Χαμαλίδης,  πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Φυλής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ν. Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Λευτέρης Νικολάου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας και η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δ. Αττικής και καρδιολόγος. (Δείτε παρακάτω βίντεο από τις ομιλίες)

Παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ η Λουίζα Ράζου και ο Θοδωρής Χιώνης καθώς και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης,  μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Πειραιά.

Επίσης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αγίων Αναργύρων - Καματερού Θοδωρής Σκολαρίκος, Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος και Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά.

Ο Δημήτρης Τσιουμπρής, δημοτικός σύμβουλος Φυλής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Δυτικής Αττικής, ο Κώστας Παπασωτηρίου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, ο Χρήστος Κασσίμης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και πολλοί ακόμα που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

902.gr