Κάποιοι κάνουν λόγο για γαλάζια «παράγκα» στο Δυτικό Τομέα Αθηνών...

''Parapolitic Annotation''

Απίστευτη εξέλιξη το κόψιμο του Μπάμπη Καούκη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μια κίνηση που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε πολλούς Νεοδημοκράτες του Δυτικού Τομέα. Ως γνωστό, ο Μπάμπη Καούκης ήταν επικεφαλής αντιπολίτευσης στο Δήμου Ιλίου, όπου και παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος Βουλευτής, ενώ η επιστολή παραίτησης ήταν με τις ευχές και την πλήρη γνώση της Πειραιώς.

Πάντως, τον τελευταίο μήνα οι δημοσκοπήσεις, έδειχναν τον Μπάμπη Καούκη σε εκλόγιμη θέση, κάτι που όπως φαίνεται ήταν η αιτία που αύξησε την πίεση στη Πειραιώς και ενέδωσε σε απειλές και διαμαρτυρίες, για να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο Καούκης (μέχρι και βέτο μάθαμε ότι ασκήθηκε). Γεγονός είναι, ότι πολλοί ψηφοφόροι του Μπάμπη Καούκη είναι έξαλλοι με αυτή την εξέλιξη, γιατί στο πρόσωπο του Μπάμπη έβλεπαν τον εαυτό τους και τώρα βλέπουν τι αντιμετώπιση έχει τελικά ο Δυτικός Τομέας. 

Αναμένονται πολλές αντιδράσεις και επισήμως και ανεπισήμως από υποστηρικτές του Καούκη ενώ όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι ψηφοφόροι του Μπάμπη, προσανατολίζονται πλέον στο να στηρίξουν μόνο γυναίκες υποψήφιες. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που λένε με νόημα :  Αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι  υπάρχει γαλάζια «παράγκα» στη Δυτική Αθήνα και το κόψιμο του Καούκη έγινε προκειμένου να «εξυπηρετηθούν» ημέτεροι και γι αυτό μάλλον θα προτιμήσουμε να πάμε για μπάνιο και αν έχουμε χρόνο...θα πάμε να ψηφίσουμε.

Ο ίδιος ο Μπάμπης Καούκης τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα και δεν σχολιάζει το γεγονός, ενώ επαναλαμβάνει ότι είναι στρατιώτης του κόμματος και σέβεται τις αποφάσεις του.

Η «στήλη» όμως, το έχει ψάξει το θέμα και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις, για το ποιοι συνέβαλαν στο «κόψιμο» του Μπάμπη Καούκη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ποιοι είπαν ναι και ποιοι έκαναν τον Πόντιο Πιλάτο...