Γράφει η Σόφη Παπασπύρου :

Χθες το πρωί ο Γιάννης Σγουρός βρέθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στο Μαρούσι όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους υπευθύνους και

να πληροφορηθεί από το προσωπικό του νοσοκομείου για τα προβλήματα που υπάρχουν. Συνεχάρη τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών, παρ΄ όλες τις αντιξοότητες, και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να επιλύσει τα προβλήματα. Η αποδοχή τόσο από τους υπεύθυνους όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και από τους ασθενείς ήταν εγκάρδια.

Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βορείου τομέα Στέφανος Σιμωτάς, Κανελλάκης Κωνσταντίνος , Βεντούρα- Καλοβελώνη Ελισσάβετ, Κόκκαλης Ηλίας, Νίκος Παχύλας, Παπανδρέου Ελένη, Αδαμόπουλος Σπύρος, Δουκιαντζάκης Αντώνιος, Αφροδίτη - Βασιλική Σαμίου- Βερροπούλου. Ο κ. Γιάννης Σμέρος πρ. Δήμαρχος Παλλήνης και Γενικός Γραμματέας Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Βασίλης Λάζος και Γιάννης Ζούνης.